2012-09-22

You Are Beautiful To Me - Chapter 28 You're insane!

    

Previous
- Usch, så trött jag är. Sa jag efter att jag hade gäspat. 
- Precis, då måste vi ju gå ut och få lite frisk luft så blir du piggare! Sa hon och log. 
- Okej... försten ut! Skrek jag och reste mig ur soffan. 
Tiana som hade reagerat på vad jag sa flög också upp och började springa mot dörren men så fort hon hade rest sig från soffan puttade jag ner henne igen och sprang snabbt iväg till hallen för att ta på mig mina skor. 
- Det där ska du få ångra! Hörde jag Tiana ropa ifrån vardagsrummet men jag bara skrattade.
 
Harrys perspektiv 
 
Jag hade precis fått på mig min ena sko när Tiana kom inrusande i hallen. Hon tog snabbt på sig sina ballerina skor och var ur ute hallen lika snabbt som hon kom dit. Jag hade lite mer problem med mina converse som jag var tvugen att knyta. När jag hade fått på mig den andra skon spurtade jag ut genom dörren och nästan flög ner för den första trappan. Tianas fotsteg ekade i trapphuset så hon hade nog inte kommit till nedervåningen än. Jag hoppade ner för de tre sista trappstegen och mötte Tiana som stod i andra änden av den långa korridoren och precis skulle springa ut. Hon vände sig om och mötte min blick. Sedan öppnade hon dörren och sprang ut. 
 
När jag kom ut ur dörren stod Tiana där och log stolt. 
- Jag vann! Skrek hon och gjorde en liten segerdans. 
- Jaja, vi tävlade ju ändå inte om något. Sa jag som den dåliga förloraren jag var. 
- Men erkänn att det svider lite att få stryk av en tjej, sa hon retligt och jag puttade till henne lite löst i sidan. 
 
Vi bestämde oss för att ta en sväng bort till parken. Ingen sa något på vägen dit men det var skönt att bara gå omkring och inte säga så mycket. Bara vi inte skulle stöta på några fans, tänkte jag. Såklart så älskar jag att träffa våra fans och allt de gör för oss betyder sjukt mycket men just nu kände jag inte för att vara Harry Styles frå One Direction. Utan jag ville bara vara Harry, en helt vanlig kille som gick till parken med en vän och inte ha massa skrikande fans efter mig. Jag tittade upp mot himlen som var täckt av gråa moln. Det var kanske inte så stor chans att vi träffade några fans just nu, eftersom att vädret inte var det bästa och det såg ut som att det skulle börja regna när somhelst. 
- Vad tänker du på? frågade Tiana plötsligt. 
- Inget särskillt, bara att det säkert kommer börja regna vilken sekund somhelst. Sa jag och hon tittade upp mot himlen. 
- Kanske det, men vi får hoppas på det bästa. Sa hon och log mot mig och hennes leende smittade av sig på mig. Tiana var alltid så positiv. Även om allting kändes skitdåligt så såg hon alltid något positivt i det och hennes glädje liksom smittade av sig på en. 
 
Tianas perspektiv 
 
Jag och Harry hade säkert gått minst fem varv runt den lilla dammen i miten av parken. Men tiden bara flög förbi när vi snackade med varandra. Han hade berättat massa saker om när han och killarna var med i x factor och alla galna saker de gjorde. Eftersom jag var mer av en bokmal än en tv tittare så hade jag inte sett så mycket på just x factor men jag visste ungefär vad det var. 
- Du då Tiana, har inte du gjort något riktigt galet någon gång? sa Harry. 
- Ehmm inte vad jag kan komma på. Sa jag osäkert för jag kunde verkligen inte komma på något. 
- Kom igen, något crazy har du väl gjort. 
- Vet du vad, jag har nog inte gjort något galet i hela mitt liv. Sa jag och Harry såg förvånat på mig. 
- Det måste vi ändra på sa han och tog tag i min arm och började springa mot en stor ek som stod vid dammen. 
- Vad ska vi göra? frågade jag när vi kom fram till trädet. 
- Du ska få se, sa han hemlighetsfullt. 
 
Harry tog sats och sedan klättrade han upp i det stora trädet och satte sig på den nedersta grenen. 
- Vad gör du? var det ända jag fick fram. Han svarade inte utan log bara och räckte ut handen mot mig. 
- Kom, sa han och försökte få mig att ta tag i hans hand. Jag tvekade först men sedan tog jag tag i hans hand och han hjälpte mig upp i trädet. Nu satt vi båda två på den tjocka grenen som var böjd ut mot dammen. 
- Du är galen! sa jag. 
- Något galet måste man hitta på här i livet, sa han. Men det var väl inte så speciellt galet att sitta uppe i ett träd och uggla. (See what I did there, träd och uggla haha) 
- Ja det här är ju verkligen helt crazy! sa jag ironiskt. 
- Men vi ska ju inte bara sitta här, sa han. 
- Vad ska vi göra då? 
- Du måste lova mig att du kommer göra detta, sa han och tittade menande på mig. 
- Okej, bara vi inte dör, sa jag och han log. 
- Bra, följ efter mig och gör som jag. Sa han och jag nickade. Vad skulle hända nu? tänkte jag. 
 
Harry började skta men säkert hasa sig längre ut på grenen som vi satt på och jag följde efter. När vi satt längst ut på grenen stannade han. Jag tittade ner och vi satt precis över det spegelblanka vattnet. 
- När jag räknar till tre så hoppar vi, sa han och flinade. 
- Va! Är du galen människa, det kommer ju vara iskallt. Utbrast jag. 
- Du lovade, sa han och jag suckade. 
- Varför gör du såhär mot mig, sa jag och han skrattade. 
- Du ville väl göra något galet?
- Ja, men jag vill inte frysa ihjäl! sa jag. 
- Slut på pratet nu kör vi. Sa han. Jag svalde och tittade ner i det gråblå vattnet som såg iskallt ut.
- Ett... två, räknade han och hans blick mötte mitt oroliga ansiktsuttryck. 
- TRE! skrek han tillslut och jag hoppade ner från grenen och landande ståendes i vattnet. Jag skrek till av att det var så kallt men samtidigt skrattade jag åt Harry som plaskade omkring för att det var kallt.
- Du är galen Harry! Vet du det, sa jag. 
Han skvätte vatten på mig så att hela min överkropp också blev blöt. 
- Åh nej, nu du! sa jag och började skvätta tillbaks vatten på honom samtidigt som vi sprang omkring i vattnet. Som för övrigt var skitkallt. 
 
Både jag och Harry var dyngsura från topp till tå efter vårat ''vattenkrig'' i dammen. Nu var vi på väg hem till honom för att torka. 
- Åh nej! sa Harry plötsligt och jag tittade på honom. 
- Vad? sa jag frågande. 
- Jag fick en regndroppe på mig. Sa han. 
- Det var säkert bara en, vi hinner hem innan det börjar regna. Sa jag men vi ökade ändå takten för att vara på den säkra sidan. 
Plötsligt från ingen stans vräker regnet ner och det börjar blåsa. Så där stod jag och Harry mitt i ösregnet helt dyngsura. Jag bröjade skratta men jag hade ingen aning om varför. Tydligen smittade mitt skratt av sig på Harry för nu stod vi båda där och skrattade. 
- Kom nu, sa han och började springa. 
Harry som sprang framför mig halkade plötsligt i en lerpöl och ramlade rakt ner i leran. Så nu satt han på rumpan i lerpölen och det fick mig att vika mig av skratt. 
- Inte kul! sa Harry surt men det syntes att han försökte dölja ett leende. 
- Här, sa jag och räckte honom min hand för att hjälpa honom upp. Men istället för att dra sig upp så drog han ner mig i leran så att jag hamnade på rygg precis brevid honom. Så där låg vi nu i en stor lerpöl i spöregnet och skrattade som galningar. 

 Det var kapitel 28 det! Ett ganska tråkigt kapitel men jag har massa planer på vad som ska hända så det kommer hända grejor! 

2012-09-12

You Are Beautiful To Me - Chapter 27 Chilling

  

 
 
 
Previous
På vägen tillbaka från köket råkade jag snubbla på tröskeln och slog i stortån.
- Fan! sa jag tyst för mig själv för att inte väcka de andra. Sedan haltade jag vidare in till mitt rum. När jag väl låg nerbäddad i sängen igen gjorde jag ett nytt försök att somna men nu satte jag i mina hörlurar och lyssnade på lugn musik. Mina ögonlock blev tyngre och tyngre och tillslut lyckades jag somna. 

 
Tianas perspektiv
 
Skolan hade precis slutat och jag var på väg ut till parkeringen. Mamma och pappa skulle vänta där så att vi sedan skulle kunna åka och hämta Tiff. Hon ville komma bort från sjukhuset så fort som möjligt. När jag kom ner från trappan till undervåningen mötte jag Laila. 
- Längtar du efter Tiff? frågade hon när vi var på väg mot dörrarna ut. 
- Om jag gör! sa jag och hon log.
Precis när vi skulle skiljas åt så hejdade hon mig.
- Juste, Tiana! sa hon och jag vände mig om. 
- Igår när du var inne hos Tiff på sjukhuset så följde jag killarna till bilen och Harry verkade vara orolig över dig. Han sa att han var det i alla fall och så bad han mig att ge dig hans nummer, sa hon och tog upp sin mobil. 
- Vänta nu, varför ville han ge mig sitt nummer? frågade jag förvånat. 
- Han sa att han skulle finnas där ifall du behöver prata, sa hon och log. 
Okej, så han ville alltså finns där för mig. Jag kunde inte låta bli att le på grund av tanken att han faktiskt brydde sig. Det var riktigt snällt. Jag tod upp min mobil och medans Laila sade nummret till mig skrev jag in det. 
- Men borde jag verkligen ringa honom? Han har väl viktigare saker för sig än att prata om mig, sa jag.
- Tiana du måste ringa honom! Jag tror knappast att han ville att du skulle ha hans nummer bara för att, sa Laila och tittade på mig med en seriös blick. 
- Okej okej, jag ska ringa honom, sa jag. 
- Bra, ha det bra nu och hälsa Tiff från mig, sa hon och gav mig en kram. Sedan gick vi åt varsitt håll.
 
Vi hade precis kommit hem från sjukhuset och Tiff hade somnat så fort vi kom in i lägenheten. Jag satt i mitt fönster och försökte göra historia läxan men den var så tråkig att jag höll på att somna. Det regnade ute och allt såg så grått och trist ut. Jag tittade ut genom fönstret och min blick sökte sig till huset på andra sidan parken. Jag tittade in i Harrys fönster men det var mörkt och det såg inte ut som att någon var hemma. Då kom jag på vad Laila hade sagt till mig tidiagre. Jag tog upp mobilen ur fickan på min jeans och klickade fram Harrys nummer. Skulle jag verkligen ringa? Jag satt och bara stirrade på nummret ett bra tag. Om han inte var hemma så kanske han gjorde något viktigt och då skulle jag säkert störa ifall jag ringde, tänkte jag och låste mobilen och lade den brevid mig. Men jag skulle ringa, bara inte just nu. Istället återgick jag till histora läxan och började läsa om det antika grekland. Det tog inte lång tid innan jag somnade med boken över ansiktet. 
 
Efter en halvtimma vaknade jag av att min mobil ringde. Jag slängde iväg historia boken och tog upp min mobil. På skärmen stod det Harry. Var det inte jag som skulle ringa honom? Tänkte jag och tvekade först om jag skulle svara eller inte. Men jag antog att han inte var upptagen med något eftersom det nu var han som ringde mig. Jag tryckte på svara och satte telefonen mot örat. 
 
- Hallå, sa jag. 
- Hej! Det är Harry, jag fick ditt nummer av Laila. Hoppas det är okej, sa han. 
- Hej! Ja det är helt okej. Blev bara lite förvånad, sa jag och han skrattade. 
- Jag tänkte bara ringa och fråga hur det är med dig och Tiff. Har hon kommit hem än? 
- Aa hon kom hem för ett tag sen, sa jag. 
- Vad bra, vi har varit oroliga för er. Sa han och jag kunde inte låta bli att le. Det gjorde mig glad att de verkligen brydde sig. 
- Tack, sa jag. 
- För vadå? sa Harry förvånat.
- För att ni hjälpte oss. Jag vet inte vad jag skulle ha gjort om det inte hade varit för er. Det var verkligen snällt av er, sa jag. 
- Du behöver inte tacka oss. Det är väl klart man hjälper vänner, sa han och nu kunde jag inte sluta le. 
Vi satt och pratade ett bra tag. Jag berättade om hur allt hade gått med Tiff och så vidare. Det var verkligen lätt att prata med Harry.
 
En vecka senare 
 
- Jag går nu! ropade jag från hallen. 
- Vart ska du?, frågade Mamma och tittade ut från köket. 
- Till Harry. 
- Okej, men kom hem i tid till middagen, sa hon och jag nickade. 
Sedan sprang jag ner för trapporna och när jag kom ut på gatan styrde jag stegen mot Harry och Louis lägenhet.
 
Det hade nu gått ungefär en vecka sedan allt med Tiff hade hänt och jag och Laila hade börjat umgås mer och mer med killarna. När de inte jobbade och vi gick i skolan förstås. Men nu skulle jag till Harry för att bara snacka och chilla lite. Vi två hade nog kommit varandra närmast. Visst alla fem är väldigt nära vänner till mig men det liksom klickar så bra mellan mig och Harry. 
 
Jag kom fram till porten och gick upp för de långa trapporna. Var de tvugna att bo på högsta våningen? Tänkte jag samtidigt som jag flåsandes gick upp för alla trappsteg. När jag tillslut kom fram till dörren ringde jag på klockan. 
- Kom in! Hörde jag en bekant röst ropa från insidan.
Jag drog i handtaget men dörren gick inte upp. Jag ryckte några gånger till men kostaterade efter ett tag att den var låst. Ingen kom och öppade så jag tryckte på ringklockan igen minst tjugo gånger tills jag hörde fotsteg in ifrån. Plötsligt öpnades dörren och där stod Harry. 
- Någon verkar desperat för att komma in, sa han och flinade. 
- Bara för att du är lat och inte orkar öppna dörren, sa jag och han skrattade. Sedan gick vi in i vardagsrummet och satte oss i soffan. 
 
- Vart är Lou? frågade jag samtidigt som jag kollade mig omkring i lägenheten. 
- Han är hos son flickvän, sa Harry. 
- Flickvän?, sa jag förvånat
- Ja, Eleanor. 
- Jag visste inte ens att han hade en. 
- De har precis börjat dejta så det är nog inte så underligt, sa han och jag nickade. 
- Så du ringde mig för att du inte ville vara ensam, sa jag lite retsamt. 
- Kankse... sa han och försökte se oskyldig ut och sedan började vi skratta. 
 
Harrys perspektiv 
 
Jag och Tiana satt i soffan och snackade om allt möjligt. Det var otroligt lätt att prata med henne och det var nog därför vi alltid kom så bra överens. Det var också kul att hänga med en tjej för omväxlingsskull. Visst jag älskar mina grabbar men ibland är de skönt med lite omväxling.
- Vad ska vi hitta på då? frågade Tiana efter ett tag.
- Ingen aning svarade jag och ryckte på axlarna.
- Kan vi inte gå ut lite då? sa hon och jag nickade. 
 
Tiana reste sig snabbt upp för att gå till hallen medans jag satt kvar i soffan ett tag. 
- Kommer du? ropade Tiana ifrån hallen. 
- Jadå snart, sa jag och lade mig ner. Jag sträckte på mig så att jag tog upp hela den långa soffan. Det var så skönt att bara ligga där och lata sig. Tiana kom tillbaka till vardagsrummet och ställde sig framför soffan med händerna på höfterna och tittade besviket på mig. 
- Hej, sa jag oskyldigt och log mot henne. 
- Skulle inte vi gå ut? Sa hon. 
- Snart sa jag ju. 
- Nej nu! Sa hon sådär envist som bara hon kunde men jag skakade på huvudet. 
- Upp med dig nu slöfock, sa hon och tog tag i min arm och drog upp mig ur soffan. Men det slutade med att jag drog tillbaka armen och Tiana följde med ner i soffan, så nu satt vi båda två där och skrattade. 
 
- Usch, så trött jag är. Sa jag efter att jag hade gäspat. 
- Precis, då måste vi ju gå ut och få lite frisk luft så blir du piggare! Sa hon och log. 
- Okej... försten ut! Skrek jag och reste mig ur soffan. 
Tiana som hade reagerat på vad jag sa flög också upp och började springa mot dörren men så fort hon hade rest sig från soffan puttade jag ner henne igen och sprang snabbt iväg till hallen för att ta på mig mina skor. 
- Det där ska du få ångra! Hörde jag Tiana ropa ifrån vardagsrummet men jag bara skrattade.

 Jag ber hemskt mycket om ursäkt för att jag inte har uppdaterat på länge men jag hade tappat lusten att skriva ett tag helt enkelt. Men nu har jag i alla fall fått lite motivation till att skriva igen så jag ska göra allt jag kan för att få upp ett till kapitel den här veckan. Hoppas att ni fortfarande stannar kvar och att ni inte är allt för besvikna på mig! 
 
- Nathalie