You Are Beautiful To Me - Chapter 29 Fun times!
You Are Beautiful To Me

 

Previous 
Harry som sprang framför mig halkade plötsligt i en lerpöl och ramlade rakt ner i leran. Så nu satt han på rumpan i lerpölen och det fick mig att vika mig av skratt. 
- Inte kul! sa Harry surt men det syntes att han försökte dölja ett leende. 
- Här, sa jag och räckte honom min hand för att hjälpa honom upp. Men istället för att dra sig upp så drog han ner mig i leran så att jag hamnade på rygg precis brevid honom. Så där låg vi nu i en stor lerpöl i spöregnet och skrattade som galningar. 


Harrys perspektiv 
 
Våta och leriga gick jag och Tiana upp för trapporna till min lägenhet. Det var iskallt att gå runt i blöta kläder och jag kunde inte vänta tills jag fick ta på mig varma och torra kläder. Tiana frös också, hon frös nog mer än mig till och med för jag kunde höra hur hon skakade tänder. När vi kom fram till dörren tog jag fram nyckeln ur fickan och låste upp. Jag tittade på Tiana som stod med armarna i kors över bröstet och huttrade. Sedan öppnade jag dörren. Jag kände hur värmen från lägenheten värmde min blöta kropp och slappnade av. När jag böjde mig ner för att ta av mig skorna såg jag att Louis skor stod på skohyllan och när jag kollade längre bort stod det tre par andra skor där också. 
 
- Are the other boys here? sa Tiana plötsligt som att hon läst mina tankar.
Som svar på hennes fråga kom Niall ut från köket. Han tittade förvånat på oss och log stort. 
- Hi guys, we didn't hear you coming. Sa han och gick fram till oss för att hälsa. När han skulle krama Tiana stannade han upp när han såg hennes blöta och leriga kläder. Han tittade på oss och jag och Tiana kunde inte hålla oss för skratt. 
- And what exactly have you been up to? frågade Niall förvirrat. 
- Let's just say we had a bad timing with the weather, sa jag. 
- And Harry here made me jump into the pond in the park. Lade Tiana till. Niall tittade på oss som om vi var helt knäppa i huvudet men det var vi nog också. Lite i alla fall. 
- And how do you explain the mud? Sa han och pekade på en lerfläck på Tianas tröja samtidigt som han höjde ena ögonbrynet.
- Harry slipped into a mud puddle in the park and I kind of fell into it aswell. Sa Tiana och tittade på mig.
- Okay I'm not gonna ask you anything more as the answers are getting werider and werider. But you gotta get Tiana some dry clothes other wise she ain't getting a hug from me, sa Niall och flinade. 
- No, no need to worry. I'm heading home anyways. Sa hon snabbt. 
- So you're saying you don't want a Horan hug? Sa Niall och gjorde en ledsen min vilket fick Tiana att skratta det där skrattet som bara hon kunde. Så fort man hörde det så visste man att det tillhörde henne och jag blev alltid så glad av att höra det. 
- Not so quick. Haven't you forgotten something? Sa jag och hon tittade frågande på mig. 
- What would that be?
- The rain is pouring outside and you're all wet and dirty, sa jag samtidigt som jag pekade mot fönstret där man kunde se regnet ösa ner. 
- It's fine. Sa hon som hon alltid gjorde för att inte verka påträngande. 
- No, we are going to get some dry clothes for you. Sa jag och drog med henne till mitt rum. 
 
På vägen dit passerde vi köket där de andra killarna var och de hälsade glatt på oss när vi gick förbi. Men de kollade konstigt på oss när de fick syn på våra kläder så jag och Tiana bara log mot dem.
 
Vi kom in i mitt rum som för en gångsskull inte såg ut som ett bombnedslag. Tiana satte sig på sängen medans jag gick fram till garderoben för att hitta lite torra kläder. Jag tog fram ett par mjukisbyxor och en t-shirt till mig själv och fortsatte leta efter något som kunde passa Tiana. Hon var inte särskillt stor så mina kläder skulle nog vara för stora för henne. 
-  How's it going over there? frågade hon och ställde sig brevid mig. 
- Not so good, you're too small for my clothes. Sa jag och fortsatte gräva i lådorna. 
Tiana satte sig på golvet brevid mig och försökte hjälpa mig hitta något som hon kunde ha på sig. Plötsligt drog hon upp en t-shirt ur lådan och tittade på den. Den var vit och det stod ''I like pizza'' på. 
- This one is perfect! Sa hon med ett stort leende på läpparna och höll upp tröjan. 
- Do you really want to wear that? It's way too big for you. Sa jag och skrattade lite.
- Yeah but that's okay. Where did you get this? It's brilliant.
- A fan gave it to me at a signing once. I thought it was funny and kept it. Sa jag och log vid tanken på hur påhittiga våra fans var. 
- Aww that's so cute, do you mind if I wear it? 
- No that's fine, but we gotta find some pants for you. Sa jag och hon nickade. 
 
Tianas perspektiv
 
Jag stod inne i badrummet och bytte om till Harrys t-shirt och ett par mjukisbyxor som jag fick låna. När jag hade tagit på mig kläderna och tittade i spegeln kunde jag inte låta bli att flina åt mig själv. Kläderna var inte riktgit i min storlek så byxorna släpade i golvet. Men det var bara mysigt att ha oversized kläder på sig. Jag satte upp mitt blöta hår i en hästsvans och gick ut till de andra killarna som satt i vardagsrummet. 
 
Harry hade inte kommit än så jag satte mig i soffan brevid Louis som satt och snackade med resten av killarna. 
- Nice clothes you got there Tiana. Sa Liam och skrattade lite. 
- Thanks, I bet two persons would fit in these pants, sa jag skämtsamt och drog lite i ena byxbenet. 
- Let's find out! Sa Louis och drog upp mig ur soffan. 
Jag drog ut byxorna och flyttade in mitt andra ben till det andra så jag stod med två ben i ett av byxbenen. Louis stoppade in sitt ena ben i byxorna men konstaterade snart att han inte skulle få plats med det andra. 
- I'm too big, sa han och klev ur. 
- I think Niall might fit as he's the smallest one of us. Sa Zayn och lade sin hand på Nialls axel. 
- Come on Nialler get in there! Sa Louis och alla började skratta. 
Niall reste sig upp och stack in sitt högra ben följt av sitt vänstra. Jag höll på att dö av skratt vid tanken av att vi stod två pesroner i Harrys mjukisbyxor. 
- Can't believe you both fit in there! Sa Zayn.
- It's very tight though, sa Niall och grimaserade.
- How big size does Harry have in those pants? They're huge, sa Louis och alla skrattade. 
 
Plötsligt öppnades dörren till Harrys rum och han kom ut till vardagsrummet. Hans ansiktsuttryck gick inte att beskriva. Han såg liksom förvånad och förrvirrad ut på samma gång, vilket fick mig att brista ut i skratt. 
- Hi mate! Sa Niall och Harry gick fram till oss där vi stod i hans byxor. 
- Oh god what is this? How did you two get in there? Sa han förvånat och skrattade. 
- We don't really know, sa jag och tittade på Niall som ryckte på axlarna. 
- Wait let me take a pic. This is hilarilous sa Liam och tog fram sin mobil. Jag och Niall posade och Liam tog en bild. 
- This is going up on twitter! Sa han retsamt. 
- Try to walk, sa Zayn. 
- Okay.. Sa jag fundersamt. 
Jag och Niall började hoppa framåt i samma takt och det gick ganska bra faktiskt. Men killarna satt och skrattade så det måste ha sett väldigt kul ut. När vi hade hoppat ett varv runt vardagsrummet och kom fram till soffan igen knuffade Harry Niall som föll ner i soffan och eftersom vi typ ''satt ihop'' så följde jag med ner. Jag landade ovnpå Niall och våra anisken var bara några centimeter ifrån varandra. Han log och jag kände hur det hettade till runt mina kinder. Snabbt satte jag mig upp och rättade till mitt hår som jag alltid gjorde i ''awkward situations'' 
 
Efter att Niall hade gått ur byxorna så var de ännu större än vad de var från början. Så jag var nästan tvugen att hålla upp byxorna när jag gick. 
 
Alla sex satt i soffan helt utmattade efter att ha ätit middagen som Harry snällt hade lagat åt oss alla. Egentligen skulle jag gått hem för att äta men killarna övertalade mig att stanna kvar. De skulle ändå ha fullt upp hela den kommande veckan så jag passade på att spendera lite tid med dem nu när de var lediga. 
- I can't remember the last time I hate this much. Sa jag och pustade ut. 
- Me neither. Sa Niall och allas blickar riktades mot honom. 
- Really Niall? Sa Zayn och höjde ett ögonbryn. 
- Okay okay you got me, it was yesterday. Sa han och alla skrattade. 
 
Jag kollade på klockan och såg att hon redan hade hunnit bli halv åtta. 
- It's getting quite late, so I should probably get going. Sa jag och reste mig upp. Killarna följde mig till hallen där jag tackade för allt och sedan sa jag hejdå. 
 
När jag kom hem satt Tiff och halvsov i soffan och mamma och pappa syntes inte till. 
- Where's mum and dad? Frågade jag samtidigt som jag tog av mig mina skor som fortfarande var lite fuktiga. 
- Dad had to go back to work for some reason and mum is in the kitchen I guess. 
Jag slängde mig i soffan brevid Tiff och hon tittade på mig med stora ögon. 
- What on earth are you wearing? Sa hon och tittade på mina kläder. Jag tittade ner på det jag hade på mig och kom genast ihåg att jag hade Harrys kläder på mig. Inte konstigt att Tiff hade reagerat som hon gjorde. Kläder och mode var liksom hennes grej och hon såg alltid till att se ''chich'' ut. 
- It's not my clothes, I borrowed them from Harry. Sa jag och gav ifrån mig ett litet skratt. 
- Well thank god for that! But why are you wearing his clothes? Det syntes på henne att hon inte riktigt hängde med. 
- That's a long story. Sa jag bara för jag orkade verkligen inte berätta allt. 
- But I hope no one saw you like this. Sa hon och gav mig en seriös blick.
- It's chill, only the boys saw me and they didn't really care. 
- At least that's something I mean that T-shirt? Come on it's too cheesy. Sa hon och jag himlade med ögonen. Typiskt Tiff att alltid säga vad hon tycker. Ibland var det an bra egenskap men ibland inte. 
 
- Tiana is that you? Hörde jag mamma säga från köket. 
- Yes? 
- Come here for a second. Sa hon med sin '' vi måste prata'' röst. Jag sneglade på Tiff för att se om hon visste vad som väntade men hon bara ryckte på axlarna. Vad hade jag nu gjort? Tänkte jag. 

 Vad tror ni kommer hända nu?
 
Det har tagit väldigt (och då menar jag vääääldigt) lång tid att skriva detta kapitel även om det inte är speciellt långt men jag vet ine riktigt vad det beror på. Min statistik sjunker sakta till botten men det är mitt eget fel eftersom jag inte har upptaderat på länge. Men jag hoppas att det är någon där ute som läser och att denna någon lämnar en kommentar! Jag ska försöka att få upp minst ett kapitel i veckan men vi får se hur det går med det. Har det bra! :) 
 
- Nathalie 
 
 

Kommentarer
Postat av: Emilia

jag har lagt till dig i menyn, men ska vi göra i ett inlägg också så att våra läsare ser våra bloggar? :)

Svar: Ja det kan vi göra :) Fixar ett inlägg direkt :)
Nathalie None


2012-11-05 @ 18:57:32
URL: http://itsjustanovelblog.blogg.se




Kommentera kapitlet här:

Ditt namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Skriv:

Ska jag komma ihåg dig?



Trackback